Κοινωνική δικτύωση

Κοινωνική
Δικτύωση

Η κοινωνική δικτύωση μιας επιχείρησης αποτελεί ένα σύγχρονο, άμεσο και πιο αποδοτικό τρόπο διαφήμισης. α τελευταία χρόνια υπάρχει μία έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα και διάθεση των χρηστών για κοινωνική δικτύωση. Τα κοινωνικά δίκτυα, είναι πλατφόρμες όπου άνθρωποι από όλο το κόσμο ανταλλάσσουν απόψεις, φωτογραφίες, δεδομένα της προσωπικής τους ζωής και συνομιλούν. Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 7 στα 10 Έλληνες διαθέτει προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο. Με την χρήση των κοινωνικών δικτύων, η επιχείρηση έρχεται σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό και αυξάνει τις πωλήσεις της. Η σχεδίαση της κατάλληλης σελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, η διαφημιστική προβολή, οι διαγωνισμοί και η επικοινωνία με τους χρήστες είναι ορισμένες από τις προτάσεις μας. Η κοινωνική δικτύωση περιλαμβάνει επίσης διαδικασίες βελτιστοποίησης κώδικα και περιεχομένου της ιστοσελίδας ώστε να γίνεται παρουσιάζεται κατάλληλα το περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα και να συμμορφώνεται με ορισμένους κανόνες.

Σχεδιασμός στρατηγικής

Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της κοινωνικής δικτύωσης, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θέτουμε τους στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και εντοπίζουμε τρωτά σημεία, μεγιστοποιώντας την απόδοση της καμπάνιας. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε την κατάλληλα καμπάνια και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Υλοποίηση

Δημιουργούνται γραφικά στοιχεία με μοντέρνα αισθητική που πλαισιώνουν κατάλληλα όλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Γίνονται κατάλληλες αναρτήσεις περιεχομένου, σε σωστές χρονικές στιγμές. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας μεταφέρουμε αιτήματα χρηστών και απαντάμε για εσάς. Ανάλογα με την καμπάνια, δημιουργούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις, ώστε να κρατάτε επαφή με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Αποτελέσματα

Παρακολουθούμε τα στατιστικά αποτελέσματα μέσω των εργαλείων που μας προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα για να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της καμπάνιας και παρέχουμε εκπαίδευση και συμβουλές στους πελάτες μας.

Στοχεύουμε σε αποτελέσματα

Αναλαμβάνουμε καμπάνιες στα Social Media

Διαχείριση σελίδω

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση σελίδων στο Facebook, το Instagram και το Twitter.

Αυτόματες διαδικασίες

Αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου και φωτογραφιών της ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα, αναδημοσίευση άρθρων κ.α

Διαγωνισμοί

Διοργάνωση διαγωνισμών με δώρα για προσέλευση μεγαλύτερου κοινού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.