Διαφημιστική προβολή

Διαφημιστική
Προβολή

Η διαφημιστική προβολή αφορά την μισθωμένη προώθηση μιας ιστοσελίδας για την απόκτηση μεγαλύτερου κοινού και αύξηση των πωλήσεων. Η διαφημιστική προβολή αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων από μία επιχείρηση για να έρθει κοντά στο κοινό της και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για την επίτευξη του στόχου δημιουργείται μια διαφημιστική καμπάνια που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη, και επιλέγονται οι κατάλληλοι μέθοδοι επίτευξης των στόχων της. Αναλαμβάνουμε την διαφημιστική προβολή στο δίκτυο της Google (Adwords), σε κοινωνικά δίκτυα, διαφημιστικές εταιρίες καθώς και σε μεμονωμένες ιστοσελίδες. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε την δική σας διαφημιστική καμπάνια, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας. Θα διαχειριστούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο την υλοποίηση της καμπάνιας ώστε να πετύχουμε τους στόχους και να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σχεδιασμός στρατηγικής

Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής προβολής, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θέτουμε τους στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και εντοπίζουμε τρωτά σημεία, μεγιστοποιώντας την απόδοση της καμπάνιας. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε την κατάλληλα καμπάνια και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Υλοποίηση

Για τη σωστή υλοποίηση της καμπάνιας, δημιουργούνται αποδοτικά διαφημιστικά banner ή κείμενα που θα αποτελέσουν την βάση της διαφημιστικής καμπάνιας. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη προβολή διαφήμισης σε δημοφιλή μέσα και ιστοσελίδες.

Αποτελέσματα

Παρακολουθούμε τα στατιστικά αποτελέσματα μέσω Google Analytics για να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και παρέχουμε εκπαίδευση και συμβουλές στους πελάτες μας.

Στοχεύουμε σε αποτελέσματα

Όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες της Web Expert πλαισιώνονται από μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών.

Δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργία αποδοτικών διαφημιστικών banner με μοναδική αισθητική ή συγγραφή κείμενων, όπου βασίζεται η διαφημιστική καμπάνια.

Δημιουργία καμπάνιας

Ανάλυση των απαιτήσεων της διαφημιστικής προβολής και επιλογή των κατάλληλων διαφημιστικών μέσων.

Στόχευση κοινού

Βρίσκουμε το κατάλληλο διαφημιστικό σύνολο ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την διαφημιστική καμπάνια σας, με το χαμηλότερο κόστος.

Έρευνα

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, εντοπίζουμε τρωτά σημεία και βελτιστοποιούμε την απόδοση της καμπάνιας.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας και την αλληλεπίδραση των χρηστών με τα κοινωνικά δίκτυα.

Αναφορές

Σύνταξη αναφορών με μέτρηση και σύγκριση αποτελεσμάτων πριν τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της.